Рецепт приготування «рубана оселедець з яблуками»
Інгредієнти:
  • 1 велика оселедець
  • 1 черства міська булка або 1 /3 міського батона
  • 1 цибулина
  • 1 яблуко
  • перець за смаком
  • 2 ст.л. оцту
  • 3 ст.л. соняшникової олії
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. зелені.
Оселедець, якщо вона дуже солона, вимочити у воді протягом 3-4 годин, міняючи воду. Очистивши від нутрощів, голови, кісток, пропустити через м'ясорубку разом з намоченої і добре віджатою від води булкою, цибулею, яблуком, поперчити, додати оцет, соняшникова олія, добре вымешать.Сформовать велику котлету, покласти її на оселедцеву тарілку, з одного боку прикласти голову від оселедця (зябра видалити), з іншого боку * хвіст. Посипати рубаним яйцем і зеленню. Подати зі свіжим хлібом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 197 | Теги: добре, оселедець
Всього коментарів: 0
avatar