Рецепт приготування «цимес»
Інгредієнти:
  • 1 склянку темною або рябий квасолі
  • 2 цибулини
  • 2 чайні ложки томат-пасти або томатного соку
  • лавровий лист
  • сіль
  • цукор
  • чорний перець
  • борошно.
Квасоля перебрати, вимити і залити холодною водою. Години через три поставити варити, але без солі. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в рослинній олії з ложкою борошна, розвести відваром від квасолі і томатною пастою. Отриманий соус приправити цукром, сіллю, чорним перцем і з лавровим листом (пропорції за смаком). Отриманим соусом залити відварену квасолю, при необхідності додати відвар від квасолі. Квасоля з соусом гасити (краще в казанчике) 30 хвилин. Перед закінченням приготування (гасіння) цимеса додати дрібно рубані волоські орехи.Р.s. Чудово йде як гаряча закуска до горілки.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: соусом, квасолі
Всього коментарів: 0
avatar