Рецепт приготування «форшмак з оселедця»
Інгредієнти:
  • 400 г оселедця
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 400 г яблук
  • 4 варених яйця
  • 100 г білого хліба
  • 100 г ріпчастої цибулі
  • 50 р зеленого цибулі
Філе оселедця замочити в холодній воді на 1-2 години, потім пропустити через м'ясо-рубку або дрібно порубати ножем. Хліб замочити в холодній воді з оцтом і віджати. Варені яйця і цибулю дрібно порубати, яблука натерти на тертці. Підготовлені продукти з'єднати, додати масло і все добре перемішати.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 218 | Теги: замочити, цибулі
Всього коментарів: 0
avatar