Рецепт приготування «фарширована щука цілком»
Інгредієнти:
  • На тушку риби масою 1 кг (маса без кісток 400 г): 80 г хліба пшеничного
  • 90 г молока або води
  • 100 г цибулі
  • 35 г масла
  • 1/2-1 яйце
  • 4 г часнику (1-2 зубця)
  • зелень
  • спеції
  • сіль
  • 100-200 г соус хрону.
Рибу очистити, зробити кільцевий розріз шкіри голови і зняти її з тушки "панчохою", підрізаючи ножем. Хребтову кістку біля хвоста перерубати так, щоб хвіст залишився всередині вивернутою шкіри. Відокремлену тушку випатрати і промити. Відрубати голову і видалити очі і зябра.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 236 | Теги: шкіри, тушку
Всього коментарів: 0
avatar