Рецепт приготування «про-кономи яки ( японська кухня )»
Інгредієнти: - 3 листи білокачанної капусти
- 3 яйця
- 1
- 5 склянки води
- 1
- 5 склянки борошна
- сушені раки (ебі) або кукурудза (консерви)
- м'ясні консерви.
Капусту нарізати довгою соломкою і всі компоненти перемішати, щоб вийшло не дуже рідке тісто. Класти на розігріту сковороду у вигляді котлет. Смажити на середньому вогні з додаванням олії. Коли одна сторона котлет стане рум'яною, перевернути і добре притиснути, щоб просмажене. Про-кономи яки подавати на стіл гарячими, повторне розігрівання не рекомендується. Можна приправити соусом Отафуку. Приємного апетиту!
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 241
|