Рецепт приготування «про-кономи яки ( японська кухня )»
Інгредієнти:
  • 3 листи білокачанної капусти
  • 3 яйця
  • 1
  • 5 склянки води
  • 1
  • 5 склянки борошна
  • сушені раки (ебі) або кукурудза (консерви)
  • м'ясні консерви.
Капусту нарізати довгою соломкою і всі компоненти перемішати, щоб вийшло не дуже рідке тісто. Класти на розігріту сковороду у вигляді котлет. Смажити на середньому вогні з додаванням олії. Коли одна сторона котлет стане рум'яною, перевернути і добре притиснути, щоб просмажене. Про-кономи яки подавати на стіл гарячими, повторне розігрівання не рекомендується. Можна приправити соусом Отафуку. Приємного апетиту!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 241
Всього коментарів: 0
avatar