У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 261-270
Показано матеріалів: 261-270
Інгредієнти: 150 г картоплі 100 г свіжого або консервованого стручкового перцю 100 г моркви 125 г копченої ковбаси 100 г зеленого горошку 30 г зеленої цибулі сіль - за смаком. В українській кухні дуже поширені закуски, тобто страви, попередні основної їжі. До холодним страв та закусок відносяться: салати (рибні,... |
Інгредієнти: 5 шт. картоплі 2 шт. ріпчастої цибулі 300 г відвареного м'яса (свинина або яловичина) 300 г свіжих (будь-яких) грибів 150 г сиру 250 г майонезу 2 ст. ложки рослинного масла кріп. Технологія приготування - як у "оселедці під шубою": все викладається на красиве блюдо шарами. ... |
Інгредієнти: 1 кг яловичини5 великих цибулин 1 ст. ложка оцту 100 р. майонезу 100 г.сыра Яловичину відварити в солоній воді,остудити і поставити в холодильник на 2 год. Нарізати цибулю кільцями,обдати окропом, остудити і залити оцтом (1л.воды + 1ст.ложка оцту)на 2-3 хв. ... |
Інгредієнти: 200-250 р. свинини7 шт. моркви 3 шт.репчатого лука 5 яєць сільперець250 р. майонезу. М'ясо порізати тонкими шматочками,посолити,обсмажити на соняшниковій олії. Порізати і обсмажити моркву і цибулю. Підсмажити на соняшниковій олії з обох боків яйця (по черзі).Поджаренные таким чином яйця згорнути в трубочку і порізати тонкою лапшой.Все ретельно... |
Інгредієнти: 500 г сухариків з білого батона 2 солоних огірка 150 г вареної ковбаси часник майонез. Ковбасу, батон (на сухарики), огірок порізати дрібними кубиками, змішати, додати роздавлений часник, майонез. Пропорції - за смаком. |
Інгредієнти: 1 буряк 200 р капусти 1 морква 1 цибулина 300 г пісного м'яса 3 столові ложки рослинної олії сіль перець 50 г майонезу. М'ясо порізати маленькими кубиками і смажити в киплячому рослинному маслі з великою кількістю цибулі, порізаного кільцями (масла полити "від душі", щоб м'ясо плавало). Поки... |
Інгредієнти: 2 зелені редьки 400 г цибулі 400 г м'яса (краще баранина) 1 банку майонезу сіль перець чорний. Редьку порізати тонкою соломкою, згасити в рослинному маслі. Цибуля порізати півкільцями і теж згасити до м'якості. М'ясо порізати соломкою і обсмажити не до хрускоту, все перемішати, з'єднати з майонезом, поперчити, посолити.... |
Інгредієнти: М'ясо відварне 500 г яйця 4 шт. огірки солоні 5-8 шт. часник 3-4 зубчики волоський горіх 1 склянку майонез М'ясо розібрати на волокна (перший шар салату), намазати майонезом, огірки дрібно нарізати, змішати з дрібно порізаним часником - другий шар, теж намазати майонезом, яйця - третій шар промазати майонезом.... |
Інгредієнти: Свіжі овочі: капуста 05 кг буряк 1 шт. морква 2 шт. цибуля 1 шт. картопля 300-400 г м'ясо (яловичина або свинина) 200 г майонез 300-400 г масло рослинне 100 р. Свіжі овочі: капусту, моркву, буряк дрібно нарізати «соломкою». М'ясо відварити і теж нарізати. Картопля приготувати «фрі» (також соломкою).... |
Інгредієнти: Картопля 5 шт. буряк 1 шт. яловичина 400 г морква по-корейськи 300 г гранат-1 шт. майонез 1 банку. Всі продукти відварити, крім граната. Викласти шарами: картопля (натерти на тертці), буряк (нарізати тонкою соломкою), яловичина (нарізати кубиками), морква (соломкою). Кожен перемазати шар майонезом. Зверху укарасить зернами граната. Можна також... |