У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 111-120
Показано матеріалів: 111-120
Інгредієнти: 1 кг картоплі 1 столова ложка натертого сиру сіль за смаком. Сирий очищений картопля повністю залити холодною водою, на повільному вогні довести воду до кипіння і варити, не допускаючи бурхливого кипіння, 10 хвилин. Потім нарізати картоплю у вигляді довгих паличок діаметром 4 мм, обсипати їх тертим сиром, висушити... |
Інгредієнти: 1 маленький молодий кабачок 2 солодких перцю 1 помідор 3 яйця трохи молока ароматне рослинне масло перець сіль за смаком. Кабачок і перець дрібно порізати, трохи посолити і обсмажити в олії. Поки все це смажиться на сковорідці, збити яйця з молоком, посолити. Залити овочі. Коли омлет трохи закріпиться,... |
Інгредієнти: 1 склянка борошна 1 кабачок (або 2-3 яблука 300 г гарбуза) 1 склянка кефіру сіль 1 ч. ложка пекарського порошку 1 ст. ложка цукру 2 яйця 2 ст. ложки рослинної олії. Кабачок, яблука або гарбуз натерти на тертці. Вбити яйця, посолити, додати цукор, кефір (якщо натерті овочі не... |
Інгредієнти: Баклажани 5 шт. помідори 10 шт. болгарський перець 10 шт. соняшникова олія оцет реган сіль. Підготувати вугілля, як на звичайний шашлик. Нанизати на шампури баклажани, болгарський перець, помідори. Обов'язкова умова - кожен овоч окремо, інакше якісно приготувати не вдасться. Обсмажувати починають з баклажанів, причому бажано, щоб вугілля ще... |
Інгредієнти: 300 г ріпчастої цибулі 20 г часнику 30 г порошку каррі 100 г рослинного масла 1250 г помідорів 850 г зеленої квасолі 90 г картоплі 50 г лимонного соку сіль. Пропоную вашій увазі один з соусів індійської кухні. А з чим ви його будете вживати - справа вашого... |
Інгредієнти: 450 г свіжих помідорів 400 г баклажанів 100 г солодкого болгарського перцю 100 г ріпчастої цибулі 400 г яблук 100 г зелені 300 г рослинної олії спеції сіль за смаком. Баклажани і солодкий перець після обробки нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Спасерувати цибулю, нарізану соломкою. Все перемішати,... |
Інгредієнти: 400 г сардельок 1 цибулина 5 шт. морквин 500 г капусти 500 г картоплі 2 ст.л. жиру сіль мелений перець 3 гвоздички 1 маленький лавровий лист 2 ст.л. сметани 1 ст.л. томату-пюре зелень. Сардельки прогріти в окропі, вийняти з воды.Очищенную і нарізану скибочками моркву, нарізані капусту і цибулю... |
Інгредієнти: 3 листи білокачанної капусти 3 яйця 15 склянки води 15 склянки борошна сушені раки (ебі) або кукурудза (консерви) м'ясні консерви. Капусту нарізати довгою соломкою і всі компоненти перемішати, щоб вийшло не дуже рідке тісто. Класти на розігріту сковороду у вигляді котлет. Смажити на середньому вогні з додаванням... |
Інгредієнти: 100 г ананаса 2 помідора 2 столові ложки цукру 50 г вершкового масла. Порізати дрібними кубиками ананас, те ж саме зробити з помідорами, розтопити масло на сковороді. Засипати спочатку кубики ананаса, потім кубики помідорів, трохи обсмажити і додати цукор, накрити кришкою і почекати, поки не витече сік. ... |
Інгредієнти: На 1 порцію: 1 цибулина 1 яйце 1 ст. л. сметани 1 ст. л. сл. масла 2 ст. л. борошна сіль-за смаком перець за смаком рослинна олія (для смаження). Цибулину нарізати кільцями. У невеликому посуді добре перемішати всі продукти. Вмочати кожне кільце в цій суміші і обсмажують з... |