Рецепт приготування «овочева закуска "сюрприз кухаря"»
Інгредієнти:
  • 450 г свіжих помідорів
  • 400 г баклажанів
  • 100 г солодкого болгарського перцю
  • 100 г ріпчастої цибулі
  • 400 г яблук
  • 100 г зелені
  • 300 г рослинної олії
  • спеції
  • сіль за смаком.
Баклажани і солодкий перець після обробки нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Спасерувати цибулю, нарізану соломкою. Все перемішати, укласти в сотейник, зверху - нарізані часточками яблука і свіжі помідори, посічену зелень, заправити сіллю і спеціями за смаком. Закрити кришкою і поставити в гарячу духовку на 30-40 хвилин.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 264
Всього коментарів: 0
avatar