Рецепт приготування «овочева закуска "сюрприз кухаря"»
Інгредієнти: - 450 г свіжих помідорів
- 400 г баклажанів
- 100 г солодкого болгарського перцю
- 100 г ріпчастої цибулі
- 400 г яблук
- 100 г зелені
- 300 г рослинної олії
- спеції
- сіль за смаком.
Баклажани і солодкий перець після обробки нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Спасерувати цибулю, нарізану соломкою. Все перемішати, укласти в сотейник, зверху - нарізані часточками яблука і свіжі помідори, посічену зелень, заправити сіллю і спеціями за смаком. Закрити кришкою і поставити в гарячу духовку на 30-40 хвилин.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 264
|