Рецепт приготування «морква по-корейськи з цибулею»
Інгредієнти:
  • Морква - 500 г
  • сіль - 1 ч.л.
  • часник - 3 зубчики
  • оцтова кислота - 0
  • 5 ч.л.
  • цибуля репч. 1-2 середньої головки
  • масло ростить. 2-3 ст.л.
  • перець чорний і червоний
  • "вегета"
  • спеції за смаком.
Моркву натерти на тертці, посолити, дати постояти. Поки морква вбирає в себе сіль, порізати кільцями цибулю, обсмажити на олії. Часник дрібно порубати. Додати в моркву обсмажену цибулю, часник, спеції, оцет. Якщо є можна додати кунжутне насіння або кунжутне масло, насіння коріандру, зелень кінзи.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 306 | Теги: часник, морква
Всього коментарів: 0
avatar