Для приготування фаршированого поросяти вибирають 3-4-тижневого тварини. Випатрати, відрубати копитця, порося розрізати вздовж від голови до кінця тулуба (по черевцю) і видалити кістки. Черевце порося зашити по розрізу, залишивши невеликий отвір посередині, через нього порося заповнити фаршем і зашити отвір. Загорнути порося в серветку, кінці якої зв'язати, і перев'язати тушку в кількох місцях шпагатом. Покласти тушку і кістки в казан, залити водою, додати моркву, петрушку, цибулю і варити при ледь помітному кипінні до готовності. Охолодити порося в цьому ж бульйоні, потім покласти черевцем вниз під прес і поставити в холодильник.Фаршированного порося подати на блюді з овочевим гарніром. Окремо подати соус хрін зі сметаною. Приготування фаршу: свинячий шпик, м'ясо поросяти, свинину або телятину разом пропустити через м'ясорубку. В фарш, помішуючи лопаткою, поступово додати яйце, потім молоко. Заправити фарш сіллю (12 г на 1 кг фаршу), перцем (0,5 г на 1 кг фаршу) і мускатним горіхом (в порошку). У готовий фарш додати фісташки, очищений від шкірки свинячої шпик, нарізаний маленькими кубиками. Можна покласти варений язик, нарізаний кубиками.В фарш для поліпшення смаку можна додати вино: коньяк або мадеру (1 -2 столові ложки на 1 кг фаршу).