Рецепт приготування «яблучні пампушки»
Інгредієнти: - 300г яблук
- 0
- 5 літра молока
- 25г пресованих дріжджів
- 2 ч.л. вершкового масла
- 3 ст.л. цукру
- 500г борошна
- 2 яйця
- 0
- 25 ч.л. солі
- 250г рослинного масла
- 2 ст.л. цукрової пудри з ваніліном.
Ці пончики гарні прямо з пилу, з жару, тому всіх бажаючих після того, як тісто підійшло, а масло раскалилось, треба посадити за стіл прямо на кухні, хай трохи потомляться в очікуванні рум'яних свіжих пончиків.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 241
|