Рецепт приготування «яблучні пампушки»
Інгредієнти:
  • 300г яблук
  • 0
  • 5 літра молока
  • 25г пресованих дріжджів
  • 2 ч.л. вершкового масла
  • 3 ст.л. цукру
  • 500г борошна
  • 2 яйця
  • 0
  • 25 ч.л. солі
  • 250г рослинного масла
  • 2 ст.л. цукрової пудри з ваніліном.
Ці пончики гарні прямо з пилу, з жару, тому всіх бажаючих після того, як тісто підійшло, а масло раскалилось, треба посадити за стіл прямо на кухні, хай трохи потомляться в очікуванні рум'яних свіжих пончиків.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 240
Всього коментарів: 0
avatar