Рецепт приготування ««трухлявый пень» (торт)»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 2 яйця
  • склянку сах. піску
  • склянку кефіру
  • склянку варення (чорна смородина чи сливи без кісточок)
  • 1 столова ложка соди
  • 2
  • 5 склянки борошна
  • (на три коржі). На крем: 500гр густої сметани
  • 1 склянку піску.
Яйця збити зі склянкою піску, додати кефір і варення, столову ложку соди, постійно перемішувати. Об'єм тіста збільшиться. Потім всипати борошно. Перемішати. Тісто вийде як густа сметана. Розділити на 3 частини і випікати. Не бійтеся кольору тесту, адже це трухлявий пень. Крем: сметану збити з цукром.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 307
Всього коментарів: 0
avatar