Рецепт приготування ««трухлявый пень» (торт)»
Інгредієнти: - Для тіста: 2 яйця
- склянку сах. піску
- склянку кефіру
- склянку варення (чорна смородина чи сливи без кісточок)
- 1 столова ложка соди
- 2
- 5 склянки борошна
- (на три коржі). На крем: 500гр густої сметани
- 1 склянку піску.
Яйця збити зі склянкою піску, додати кефір і варення, столову ложку соди, постійно перемішувати. Об'єм тіста збільшиться. Потім всипати борошно. Перемішати. Тісто вийде як густа сметана. Розділити на 3 частини і випікати. Не бійтеся кольору тесту, адже це трухлявий пень. Крем: сметану збити з цукром.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 307
|