Рецепт приготування «запіканка з курячих потрухів»
Інгредієнти:
350г курячих потрухів
50г шпику або іншого жиру
1 цибулина
0
5 склянки рису
(1
5 склянки відвареного рису)
1 яйце
1 склянку молока
тертий сир
маргарин
перець
сіль.
Шпик нарізати шматочками і підрум'янити. Обсмажити у ньому цибулю і порубані курячі потрухи, насамперед шлуночки, потім серце, в останню чергу печінку, оскільки вона прожарюється найбільш швидко. Заправити суміш сіллю і перцем, додати трохи гарячої води і тушкувати до повної готовності. Відварений рис змішати з готовими продуктами, перекласти в змащену маслом форму, залити яйцем, збитим з молоком. Посипати тертим сиром і шматочками маргарину. Запікати 10-15 хвилин в негарячій духовці. Подати з кисло-солодким салатом (з гарбуза, брусниці, моркви з журавлиною і т.д.).