Рецепт приготування «запіканка з курячих потрухів»
Інгредієнти:
  • 350г курячих потрухів
  • 50г шпику або іншого жиру
  • 1 цибулина
  • 0
  • 5 склянки рису
  • (1
  • 5 склянки відвареного рису)
  • 1 яйце
  • 1 склянку молока
  • тертий сир
  • маргарин
  • перець
  • сіль.
Шпик нарізати шматочками і підрум'янити. Обсмажити у ньому цибулю і порубані курячі потрухи, насамперед шлуночки, потім серце, в останню чергу печінку, оскільки вона прожарюється найбільш швидко. Заправити суміш сіллю і перцем, додати трохи гарячої води і тушкувати до повної готовності. Відварений рис змішати з готовими продуктами, перекласти в змащену маслом форму, залити яйцем, збитим з молоком. Посипати тертим сиром і шматочками маргарину. Запікати 10-15 хвилин в негарячій духовці. Подати з кисло-солодким салатом (з гарбуза, брусниці, моркви з журавлиною і т.д.).
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 187 | Теги: шматочками, курячих
Всього коментарів: 0
avatar