Рецепт приготування «сирний пиріг з персиками»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 2 яйця
  • 3/4 склянки цукру
  • 1
  • 5 склянки борошна
  • 100 гр. розм'якшеного вершкового масла
  • 2 ст. ложки горілки або коньяку. Для сирної начинки: 200 гр. жирного сиру
  • 1 яйце
  • 1 ст. ложка злив. масла
  • цедра 1 лимона
  • 2 ст. ложки цукрової пудри. Абрикосовий джем. 2-3 великих персика (можна використовувати консервовані)
Збити яйця з цукром і маслом, додати горілку або коньяк і борошно. Тісто вимісити руками, скачати в кулю, загорнути в поліетилен і поставити на холод. Тим часом сир змішати з цукровою пудрою, цедрою лимона, маслом і яйцем. У намазаний маргарином форму викласти тісто і випікати в духовці 20-25 хвилин. Потім вийняти корж з духовки, змастити абрикосовим джемом і поверх джему викласти сирну масу. Випікати пиріг ще 25-30 хвилин, поки сирна маса не затвердіє. Свіжі персики порізати часточками, викласти в каструлю, залити водою так, щоб вона закривала фрукти, додати столову ложку цукру і проварити 5-7 хвилин. Персики викласти по колу на готовий пиріг. При бажанні персики можна залити желатином.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 166 | Теги: Персики, пиріг
Всього коментарів: 0
avatar