Рецепт приготування «суп з кабачків зі свіжими грибами»
Інгредієнти: - 83 г білих грибів свіжих
- 100 г кабачків
- 50 г картоплі
- 20 г моркви
- 5 г петрушки
- 5 г селери
- 15 г цибулі зеленої
- 40 г помідор
- 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
- 10 г сметани
- зелені
Картоплю і кабачки нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 див Коріння, нарізані скибочками, спассороватъ на жирі і за 2-3 хвилини до закінчення пасерування додати зелений лук, нарізаний шматочками по 2-2,5 см. Підготовлені гриби нашаткувати, покласти в киплячий бульйон або воду і варити 20-30 хвилин, додати сиассерованные коріння, картоплю і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти кабачки, помідори і соль.Подавать зі сметаною і зеленню. Суп можна приготувати з молоком (200 г).
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 267
|