Рецепт приготування «ростовська вуха-2»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону (юшки)
  • 95 г судака
  • 150 г картоплі
  • 20 г петрушки
  • 25 г цибулі
  • 85 г помідор
  • 10 г масла вершкового
  • лаврового листа
  • перцю
  • зелені
У проціджений бульйон з рибних кісток закласти картоплю, цибулю, петрушку, нарізані скибочками, і варити протягом 20-25 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння в киплячий бульйон покласти філе судака (1-2 шматка), а через кілька хвилин - помідори і спеції (лавровий лист, перець).за закінчення варіння в юшку додати вершкове масло.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 227
Всього коментарів: 0
avatar