Рецепт приготування «ростовська вуха-2»
Інгредієнти: - 400 г бульйону (юшки)
- 95 г судака
- 150 г картоплі
- 20 г петрушки
- 25 г цибулі
- 85 г помідор
- 10 г масла вершкового
- лаврового листа
- перцю
- зелені
У проціджений бульйон з рибних кісток закласти картоплю, цибулю, петрушку, нарізані скибочками, і варити протягом 20-25 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння в киплячий бульйон покласти філе судака (1-2 шматка), а через кілька хвилин - помідори і спеції (лавровий лист, перець).за закінчення варіння в юшку додати вершкове масло.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 227
|