Рецепт приготування «наваристі щі з грибами»
Інгредієнти: - 5 - 6 білих сушених грибів
- 600 р. квашеної капусти
- 1 їдальня ложка пшеничного борошна
- 2 середні моркви
- 2 корінця петрушки
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 столова ложка томат-пюре
- 2 столові ложки жиру
- 2 літра води
- лавровий лист
- сіль
- перець за смаком.
З сушених грибів зварити грибний бульйон. Відварені гриби вийняти з бульйону і нарізати кубиками. Квашену капусту згасити з корінням і цибулею, нарізаними грибами, пасерованим борошном, перцем, лавровим листом і сіллю. Покласти в киплячий грибний бульйон і варити 5 - 10 хвилин. Готові щі подати зі сметаною і подрібненою зеленню петрушки і кропу.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 214
|