Рецепт приготування «наваристі щі з грибами»
Інгредієнти:
  • 5 - 6 білих сушених грибів
  • 600 р. квашеної капусти
  • 1 їдальня ложка пшеничного борошна
  • 2 середні моркви
  • 2 корінця петрушки
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 столова ложка томат-пюре
  • 2 столові ложки жиру
  • 2 літра води
  • лавровий лист
  • сіль
  • перець за смаком.
З сушених грибів зварити грибний бульйон. Відварені гриби вийняти з бульйону і нарізати кубиками. Квашену капусту згасити з корінням і цибулею, нарізаними грибами, пасерованим борошном, перцем, лавровим листом і сіллю. Покласти в киплячий грибний бульйон і варити 5 - 10 хвилин. Готові щі подати зі сметаною і подрібненою зеленню петрушки і кропу.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 214
Всього коментарів: 0
avatar