Рецепт приготування «салат «обжорка»»
Інгредієнти:
  • Свіжі овочі: капуста 0
  • 5 кг
  • буряк 1 шт.
  • морква 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • картопля 300-400 г
  • м'ясо (яловичина або свинина) 200 г
  • майонез 300-400 г
  • масло рослинне 100 р.
Свіжі овочі: капусту, моркву, буряк дрібно нарізати «соломкою». М'ясо відварити і теж нарізати. Картопля приготувати «фрі» (також соломкою). Викладати продукти в глибоке блюдо шарами, промазуючи майонезом і подсаливая за смаком, у наступному порядку: капуста, морква, буряк, м'ясо, дрібно нарізану цибулю. Кількість шарів - виходячи з обсягу приготовлених продуктів (2-3). Зверху викласти картоплю і також ретельно промазати майонезом. Салату дати просочитися протягом години.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 219 | Теги: м'ясо, буряк
Всього коментарів: 0
avatar