Рецепт приготування «салат «ералаш»»
Інгредієнти:
  • 1 буряк
  • 200 р капусти
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 300 г пісного м'яса
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • сіль
  • перець
  • 50 г майонезу.
М'ясо порізати маленькими кубиками і смажити в киплячому рослинному маслі з великою кількістю цибулі, порізаного кільцями (масла полити "від душі", щоб м'ясо плавало). Поки м'ясо нудиться з цибулею, на сковороду буряк нашаткувати, моркву і капусту тонкою соломкою і злегка посоливши, пом'яти руками до появи соку. Як тільки м'ясо стане м'яким, вилити вміст сковороди прямо на сирі овочі і гарненько перемішати. Поперчити, додати майонез, охолодити.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: м'ясо, буряк
Всього коментарів: 0
avatar