Рецепт приготування «салат «принц»»
Інгредієнти:
  • М'ясо відварне 500 г
  • яйця 4 шт.
  • огірки солоні 5-8 шт.
  • часник 3-4 зубчики
  • волоський горіх 1 склянку
  • майонез
М'ясо розібрати на волокна (перший шар салату), намазати майонезом, огірки дрібно нарізати, змішати з дрібно порізаним часником - другий шар, теж намазати майонезом, яйця - третій шар промазати майонезом. Повторити послідовність шарів. Обов'язково кожен шар просочувати майонезом. Волоський горіх дрібно порізати і обсмажити на розпеченій сковорідці без масла і посипати їм салат зверху.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 221 | Теги: Майонез
Всього коментарів: 0
avatar