У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 251-260
Показано матеріалів: 251-260
Інгредієнти: 250г шинки 250г гострого сиру 500г свіжих печериць або 1 упаковка заморожених 2 цибулини пучок петрушки пучок кропу майонез. Гриби відварити в підсоленій воді і дрібно порізати шинку нарізати смужками, сир потерти на тертці, цибулини порізати чверть-кільцями і обсмажити в рослинній олії, зелень порубати. Все перемішати і заправити... |
Інгредієнти: 05 кг цвітної капусти 300г стручкової квасолі 400г яловичини 2 крутих яйця 100г сиру 2 цибулини майонез сіль перець мелений за смаком. В сезон свіжих овочів цілком можна дозволити собі зробити смачний і незвичайний на вигляд салат.Цветную капусту відварити, трохи не довівши до повної готовності в підсоленій воді.... |
Інгредієнти: М'ясо відварне (500 г) яйця (4 шт) огірки солоні (5-8 шт) часник (3-4 зубки) волоський горіх (1 склянка) майонез. М'ясо розібрати на волокна - перший шар салату, намазати майонезом, огірки дрібно порізати, змішати з дрібно порізаним часником - другий шар, теж намазати майонезом. Яйця - третій шар, теж... |
Інгредієнти: 4 середніх картоплини 800 г філе ягняти 450 г печериць (стандартна упаковка) 1 г паприки 100 г кресу сіль перець за смаком. Картоплю очистити і нарізати кружками, філе обсмажити у вершковому маслі 2-3 хвилини з обох сторін, заправити прянощами, залишити на деякий час. Печериці очистити і нарізати дуже... |
Інгредієнти: 1 консервна банка (200-250г) тушкованою нежирної яловичини 10-12 дрібних варених картоплин 1 варена буряк 1 невелика цибулина 2 крутих яйця 4 ст.л. майонезу сіль чорний мелений перець гілочки петрушки або селери листя салату. Якщо гості примудрилися-таки дістатися до вашої дачі без усякого попередження, їм не вдасться застати вас... |
Інгредієнти: Редька ковбаса копчена - 200 г 2 яйця цибуля ріпчаста - 1 шт. сіль майонез - 100 г Редьку натерти на тертці, дрібно порізати ковбасу, яйця зварити і дрібно покришити, порізати цибулю, все це змішати в одній посудині і посолити за смаком, додати майонез. ... |
Інгредієнти: 500 р печінки 100 г цибулі 1 ст. оцту 2 ст.л. майонезу 1/2 ч.л. цукру Замаринувати нарізану півкільцями цибулю в оцті з невеликим додаванням цукру, печінка відварити і нарізати на брусочки, додати цибулю і майонез ... |
Інгредієнти: Печінка (краще яловича) 0.5 кг морква свіжа 4-5 шт. середнього розміру цибуля ріпчаста 1 шт. середнього розміру майонез сіль перець зелень Печінку нарізати на поздовжні шматки і обсмажити. Остудити. Нарізати соломкою. Моркву натерти на крупній тертці - бажано соломкою, як для «корейської моркви». Цибулю дрібно нарізати. Все... |
Інгредієнти: М'ясо яловичини 300г моркву 300г цибуля 2 головки огірки свіжі середнього розміру 3-4 шт.перець червоний чайна ложкачасник 1 головка оцтова есенція 2-3 краплі масло соняшникова 50-70 р. М'ясо нарізати уздовж волокон тонкими, довгими шматочками, окремо обсмажити, моркву порізати довгими тонкими шматками, обсмажити окремо, цибулю порізати і також... |
Інгредієнти: 320 г відвареної яловичини 250 г свіжої капусти 2 варені картоплі 150 г горошку 200 р майонезу 1 яблуко чорнослив 100 г зелені 2 яйця сіль перець лимонна кислота. Пропоную вашій увазі дуже смачний і досить святковий салат. ... |