Рецепт приготування «східний салат»
Інгредієнти:
  • 1 кг капусти
  • 2 моркви
  • 300 г філе яловичини
  • 1 головка цибулі ріпчастої
  • 3 яйця
  • 1 г червоного перцю
  • 1 г чорного перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст. рослинного масла
Дрібно порізане м'ясо обсмажити з цибулею, капусту тонко нашаткувати, моркву порізати тонкою соломкою, цибулю півкільцями, часник дрібно нашаткувати. З яєць зробити тонкі омлетики. У великій сковороді розжарити масло, додати червоний і чорний перець, порізаний соломкою моркву, трохи обсмажити, додати капусту, обсмажити, готове м'ясо, порізаний соломкою омлет, часник, соєвий соус, закрити кришкою, через 15 секунд можна подавати. Також можна подати холодним.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 264 | Теги: обсмажити, соломкою
Всього коментарів: 0
avatar