Рецепт приготування «салат з філе ягняти.»
Інгредієнти:
  • 4 середніх картоплини
  • 800 г філе ягняти
  • 450 г печериць (стандартна упаковка)
  • 1 г паприки
  • 100 г кресу
  • сіль
  • перець за смаком.
Картоплю очистити і нарізати кружками, філе обсмажити у вершковому маслі 2-3 хвилини з обох сторін, заправити прянощами, залишити на деякий час. Печериці очистити і нарізати дуже тонкими скибочками, салат і овочі почистити, помити, салат подрібнити. Паприку порізати дрібними кубиками, помідори нарізати на четвертинки, листочки кресу обірвати, шматки філе надрізати навскіс. Всі компоненти розкласти по тарілках, полити соусом з оцту, рослинного масла, 4 ст.л. води, розчавленого часнику, цибулевих кубиків і порізаної зелені.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 237 | Теги: філе, очистити
Всього коментарів: 0
avatar