Рецепт приготування «салат з печінки»
Інгредієнти:
  • Печінка (краще яловича) 0.5 кг
  • морква свіжа 4-5 шт. середнього розміру
  • цибуля ріпчаста 1 шт. середнього розміру
  • майонез
  • сіль
  • перець
  • зелень
Печінку нарізати на поздовжні шматки і обсмажити. Остудити. Нарізати соломкою. Моркву натерти на крупній тертці - бажано соломкою, як для «корейської моркви». Цибулю дрібно нарізати. Все перемішати і заправити майонезом. Печінку, моркву і цибулю можна змінювати в будь-якій пропорції (за смаком, не дотримуючись рецепту).
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 201 | Теги: середнього, цибулю
Всього коментарів: 0
avatar