У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 231-240
Показано матеріалів: 231-240
Інгредієнти: Салат Латук або Китайський 50 г салат Лоло-россо 50 г помідори Черрі 30 г огірки свіжі-30 г перець Болгарський різнобарвний 30 г цибуля ріпчаста 10 г насіння соняшнику 10 г олія оливкова 20 г гірчиця 5 г сік лимона 10 г сіль 3 г перець чорний мелений 2... |
Інгредієнти: 300 гр. рису 2 ст. ложки масла жменю дрібно нарізаних грибів пучок зелені 100 гр. шинки 1 ст. дрібно посіченого м'яса 3 свіжих помідора по 1 ст. ложці томатної пасти і дрібно нарізаної петрушки 2 ст. ложки сухарів перець сіль. Зварити рис. Очищені гриби і зелень обсмажити, додати... |
Інгредієнти: 100 г плавленого сиру 100 г солоних огірків 80г оселедцевого філе 100г відвареної картоплі зелень петрушки рослинне масло. Пропоную чудовий рецепт утилізації солоної селедочки.Сыр, огірки, оселедцеве філе, відварну картоплю пропустити через м'ясорубку, масу додати рослинне масло, ретельно розмішати. Масу сформувати у вигляді рулету, посипати дрібно рубаною зеленню, прикрасити... |
Інгредієнти: На 400 г бобів - 100 г шпику 3-4 яйця 4 склянки вершків головка цибулі м'якуш одного міської булочки лавровий лист або чабер перець сіль за смаком. Насіння звільняють від оболонок, відварюють в м'якій несолоній воді і пропускають крізь сито. Дрібно нарізану шпик кладуть у каструлю і ставлять... |
Інгредієнти: 1 гусак гусяча печінка 100 г сала 3 яйця 100 г черствої булки 2 печериці 1 морквина 1 корінь петрушки 1 цибулина 1 лавровий лист 2-3 горошини чорного перцю 1 ст.л. свинячого жиру 1 банку майонезу 1 яблуко сік 05 лимона мелений перець цукор і сіль за смаком.... |
Інгредієнти: Квасоля червона - 05 кг волоські горіхи очищені - 05 склянки масло - 100 г часник сіль гранат 1 штука. Замочену на 5-6 годин квасолю варити до готовності без солі. Відварену остиглу квасоля пропустити через м'ясорубку, туди ж прокрутити горіхи, видавити 2-3 зубчики часнику, посолити, перемішати. Якщо паштет... |
Інгредієнти: 400 г філе теляти 250 г свинячого філе 650 г тонких скибочок жирного некопченого шпику 15 ч. ложки солі по 1/2 ч. ложки зеленого перцю базиліка шавлії і чебрецю (всі сушене) 50 г білого хліба без кірки 1 яєчний білок 02 л вершків 2 цибулини шалога 200 г... |
Інгредієнти: 300г білокачанної капусти 2-3 цибулини 100 г консервованого зеленого горошку 2 картоплини 5 яєць 1 редька 1 корінь петрушки 3 ст.л. 3%-го оцту цукор сіль за смаком. Для заправки: 3 ст.л. рослинного масла 5 жовтків 2 ч.л. 3%-го оцту 1 ч.л. цукру сіль спеції за смаком. Капусту, редьку... |
Інгредієнти: 200г свіжої білокачанної капусти 80г яблук 100 г вареної буряків 150г вареного м'яса лимонної кислоти на кінчику ножа майонез сіль. Капусту пошинкувати соломкою, перетерти з сіллю, злегка віджати від соку, приправити лимонної кислотой.Яблоки, м'ясо і буряк нарізати соломкой.Все змішати і заправити майонезом. ... |
Інгредієнти: 200 р капусти 2 моркви 5 столових ложок рослинного масла 5 столових ложок гороху. Капусту порізати, моркву натерти на тертці, змішати, додати 5 ложок гороху, залити олією. Все перемішати. |