Рецепт приготування «желе з консервованих персиків»
Інгредієнти:
  • 50 г консервованих персиків
  • 40 г сиропу від персиків
  • 5 г цукру
  • 3 г желатину
  • 1 г кислоти лимонної
Персики нарізати тонкими часточками. Сироп від консервованих персиків розвести водою, додати в нього цукор, після чого нагріти до кипіння, з'єднати з желатином, ввести лимонну кислоту, після чого профильтровать.Подготовленную суміш розлити у формочки шаром 1-1,5 см дати застигнути. Зверху на желе красиво розмістити часточки персиків, залити їх таким же шаром суміші, після того як другий шар желе застигне, заповнити формочки сумішшю доверху, після чого добре охладить.Для поліпшення смакових якостей в желе можна додати невелику кількість мускату рожевого або портвейну (приблизно 15 г на порцію).це желе можна приготувати з будь-яких консервованих фруктів.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 198 | Теги: желе, персиків
Всього коментарів: 0
avatar