Рецепт приготування «салат листковий з м'ясом»
Інгредієнти:
  • 200 г буряка
  • 4 моркви
  • 200 р яловичини
  • 4 яйця
  • 1 цибулина
  • 100 г майонезу
  • сіль.
Варені овочі натерти на тертці, варене м'ясо нарізати дрібними шматочками, круті яйця (жовтки окремо від білків) і ріпчасту лук порубати. Кожен компонент салату посолити. Продукти викладати шарами в салатник, промазуючи кожен шар майонезом в наступній послідовності: спочатку буряк, потім моркву, м'ясо, білки, цибулю і жовтки.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 198 | Теги: м'ясо, Яйця
Всього коментарів: 0
avatar