Рецепт приготування «желе з свіжих фруктів»
Інгредієнти:
  • 15 г яблук
  • 40 г винограду
  • 10 г кавуна
  • 15 г дині
  • 15 г цукру
  • 3 г желатину
  • 1 г кислоти лимонної
Плоди промити холодною водою, м'якоть кавуна, дині і яблук нарізати тонкими скибочками. Виноград розім'яти, віджатий сік процідити і зберігати в охолодженому приміщенні. Вичавки винограду разом з скибочками яблук, дині і кавуна покласти в посуд, залити гарячої води, розчинити в ній цукор і варити протягом 12 хвилин. Готовий сироп процідити, з'єднати з желатином і при безперервному помішуванні дерев'яною веселкою нагріти до кипіння. Після цього в цукрово-желатиновий сироп влити виноградний сік, додати лимонну кислоту; отриману суміш профільтрувати, розлити у формочки й охолодити.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 330 | Теги: дині, кавуна
Всього коментарів: 0
avatar