Рецепт приготування «желе з сушеної чорниці»
Інгредієнти:
  • 15 г чорниці
  • 16 г цукру
  • 3 г желатину
  • 1 г кислоти лимонної
Перебрану і промиту чорниці залити холодною водою; через 2 години, коли чорниця набубнявіє, зварити її в цій же воді при слабкому кипінні. Варити чорницю потрібно 20 хвилин. Готовий відвар процідити, розчинити в ньому цукор, з'єднати з желатином і довести до кипіння при безперервному помішуванні дерев'яною веселкою. Після того як рідина закипить, нагрівання припинити, ввести в сироп лимонну кислоту, профільтрувати і охолодити.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 239 | Теги: чорниці, цукор
Всього коментарів: 0
avatar