Рецепт приготування «салат з цибулі-порею і яблук»
Інгредієнти:
  • 100 г цибулі-порею
  • 100 г кисло-солодких яблук
  • 1 яйце
  • 70 г сметани
  • сіль
  • цукор
  • лист цибулі-порею.
Цибулю нарізати кільцями, зварене круто яйце - кружечками. У сметану додати очищене від шкірки і натерте яблуко, сіль, цукор. У салатницю шарами упереміж викласти кільця цибулі і кружечки яйця, заливаючи кожен шар приготованим соусом. Прикрасити листком цибулі-порею і кружечками яйця.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 231 | Теги: цибулі-порею, сіль
Всього коментарів: 0
avatar