Рецепт приготування «рулет з риби запечений»
Інгредієнти: - 800 г будь-якої риби або 700 г філе
- 50 г білого батона
- 1 склянку молока
- 1-2 цибулини
- 20 г жиру
- 20 г манної крупи
- 1 яйце
- 30-40 г панірувальних сухарів
- 0
- 75 склянки сметани
- 60 г жиру для випічки
- сіль
- чорний мелений перець.
Рибу почистити, видалити хребет і кістки. Батон замочити в молоці, віджати. Ріпчасту цибулю дрібно порізати, пасерувати в жирі. Рибне філе, віджатий батон і пасеровану цибулю пропустити через м'ясорубку 2 рази. Додати яйце, манну крупу, 3-4 ст.л. молока, сіль, чорний мелений перець. Ретельно перемішати. Маса повинна бути повітряної. Оформити рулет, обваляти його в панірувальних сухарях, покласти на змащене жиром деко. Полити зверху жиром. Випікати в прогрітій, помірно гарячій духовці 40 хвилин, періодично поливаючи утвореним соусом. Під кінець випічки залити злегка підсоленою сметаною. Перенести на овальне блюдо, порізати на порційні шматки (завтовшки 1 см), полити соусом, прикрасити зеленим салатом, зеленню петрушки, гуртками варених яиц.Рулет можна випікати загорнутим в змащеному жиром пергаменті або фользі. Можна подавати і охолодженим.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 210
|