Рецепт приготування «рулети з камбалою»
Інгредієнти: - 4 великих шматка філе камбали
- сіль і перець
- терта цедраи сік 1 лимона
- 1 чайна ложка нарізаної петрушки
- 4тонких скибочки шинки
- 1
- 5 ст. ложки сливочногомасла
- 1 ст. ложка молока
- 1 маленька цибулина
- 1маленькая банку консервованих помідорів
- трохи уорстерширского соусу
- спеції.
Очистити філе камбали, посолити і поперчити. Покласти на кожен шматок вгору тією стороною, на якій осталаськожица. Присипати цедрою лимона, петрушкою і побризкати лимонним соком. Згорнути в рулет, починаючи від голови.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 167
|