Інгредієнти: 2 - 3 яйця 1 чайна ложка вершкового масла сіль. Збити яйця, посолити і вилити на гарячу сковороду з вершковим маслом. Готовий омлет перекласти в розігріту сковороду і подавати з теплим молоком. |
Інгредієнти: 1 велика цибулина 2 очищених помідора 30 г дрібних макаронів 4 тонких скибочки шинки 2 столових ложки вершкового масла 4 яйця сіль перець 4 столових ложки вареного гороху. Дрібно нарізати цибулю. Очистити помідори від шкірки і крупно нарізати. Зварити макарони. Підсмажити шинку до золотистого кольору. Розтопити вершкове масло... |
Інгредієнти: 1 маленький молодий кабачок 2 солодких перцю 1 помідор 3 яйця трохи молока ароматне рослинне масло перець сіль за смаком. Кабачок і перець дрібно порізати, трохи посолити і обсмажити в олії. Поки все це смажиться на сковорідці, збити яйця з молоком, посолити. Залити овочі. Коли омлет трохи закріпиться,... |
Інгредієнти: 3 яйця трохи молока 100 г сиру гриби зелень щіпка соди. Збити яйця і молоко, додати гриби, попередньо обсмажені, зелень, помідори, все посипати товстим шаром сиру, ви не повірите, це смакота!!! |
Інгредієнти: 3 яйця 150 г молока 1 батон (краще навіть несвіжий - яйця з молоком вберуться краще) 100 г сиру будь-якого сіль жир. Змастити жиром сковороду. Відрізати від батона 4 шматочка. Щільно викласти їх в сковороду в один шар. У чашку розбити яйця, збити їх, додати сіль, додати молоко,... |
Інгредієнти: 2 яйця; 1 столова ложка цукру; 1 склянка борошна; 125 мл молока; 1 столова ложка вершкового масла; 1 чайна ложка дрібного ізюму; 0.5 чайної ложки кориці; трохи цукрової пудри. Молоко, яйця, цукор і борошно обережно і ретельно перемішати. На сковороді розтопити масло і обережно вилити на неї підготовлену... |
Інгредієнти: Сушені гриби (2 жмені) 5 варених яєць 150 г ковбасного сиру цибуля сіль майонез (гострий). Розмочити гриби в теплій воді (кілька годин), обсмажити з цибулею на олії (потрібно, щоб вийшло якомога сухіше), додати перетерті сир і яйця, сіль за смаком. Заправити майонезом. Можна поперчити для більшої гостроти. ... |
Інгредієнти: Хліб (краще батон) яйце помідори цибуля сіль масло рослинне або вершкове. Порізати батон скибочками завтовшки 1,5-2 див., обережно вирізати серединку, залишивши скоринку. У розігріте на сковороді масло викласти отримані гуртки, а в серединку насипати трохи дрібно порізаного цибулі і скибочки помідор і залити заздалегідь перемешаннным і посоленою яйцем.... |
Інгредієнти: 2 яйця сіль будь хлібний батон будь-яке масло (яке подобається або яке є). Від батона відрізати 2 шматочка, вийняти з їх серединок м'якуш, обсмажити на сковороді з одного боку, перевернути і влити яйця в порожні серединки, посолити за смаком. Вийняти м'якуш з серединки шматочка. На розігріту сковороду... |
Інгредієнти: 3 яйця 100 г ковбаси типу салямі 2 ст. л. кетчупу 100 г білого хліба сіль вода. 3 яйця Зварити в "мішечок", не більше 2,5 хвилин в киплячій воді. Очистити їх і покласти в горщик середніх розмірів. Якщо такого немає, то в пивний кухоль або в подібну за... |