Рецепт приготування «яйця по-флорентійськи»
Інгредієнти: - 300 р спагеті
- 1 кг свіжого чи замороженого шпинату
- 4 яйця
- 3 столові ложки вершкового масла
- 1 столова ложка соняшникової олії
- щіпка мускатного горіха
- сіль і перець.
Відварити спагеті у великій кількості киплячої підсоленої води до розм'якшення. Злити воду. Додати 1,5 столової ложки вершкового масла і перемішати. Якщо ви використовуєте свіжий шпинат, ретельно вимити його і зварити. Злити воду і подрібнити. Посипати мускатним горіхом і поперчити. Викласти спагеті на підігріте блюдо і покрити шаром шпинату. Підсмажити яйця в залишку вершкового масла, додаючи олію, щоб яйця не підгоріли. Покласти яйця зверху на шпинат. Подавати негайно, не даючи охолонути яйцям.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 239
|