Рецепт приготування «перець, фарширований рибою»
Інгредієнти: - 8 стручків солодкого болгарського перцю
- 1 консервна банка сардин в маслі
- 2 склянки відвареного рису
- 1 лимона
- 1 варене яйце
- 4 ст.л. рослинного масла
- зелень петрушки
- сіль
- чорний мелений перець.
Перець очистити від насіння, посолити і збризнути лимонним соком зсередини. Витримати деякий час. Рибку подрібнити виделкою, додати рис, масло з консервної банки, дрібно нарубленное яйце, сіль і мелений чорний перець за смаком. Цією масою начинити перець і зверху посипати рубаною зеленню петрушки. Викласти стручки в підходящу посуд з попередньо розігрітим рослинним маслом і відварити на слабкому вогні протягом 15-20 хвилин, доливаючи збоку гарячу воду.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 218
|