Рецепт приготування «яйця по-єврейськи»
Інгредієнти: - Яйця 5 шт.
- сл. масла 100 г
- зелень
- сіль.
Зварити яйця круто, гострим ножем розділити яйця навпіл, не знімаючи шкаралупу. Вийняти з половинок жовток і білок, розігріти сковороду, жовток, перемішати з дрібно нарізаною зеленню і отриману масу злегка обсмажити, покласти у формочки-шкарлупки, які залишилися після яєць, викласти на розігріту сковороду, рясно змащену маслом, готувати до готовності, коли під скорлупкой утворюється скориночка, викласти на тарілки, попередньо знявши форми-шкарлупки.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 183
|