Рецепт приготування «яйця по-єврейськи»
Інгредієнти:
  • Яйця 5 шт.
  • сл. масла 100 г
  • зелень
  • сіль.
Зварити яйця круто, гострим ножем розділити яйця навпіл, не знімаючи шкаралупу. Вийняти з половинок жовток і білок, розігріти сковороду, жовток, перемішати з дрібно нарізаною зеленню і отриману масу злегка обсмажити, покласти у формочки-шкарлупки, які залишилися після яєць, викласти на розігріту сковороду, рясно змащену маслом, готувати до готовності, коли під скорлупкой утворюється скориночка, викласти на тарілки, попередньо знявши форми-шкарлупки.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 183
Всього коментарів: 0
avatar