Рецепт приготування « профітроль»
Інгредієнти:
  • вода 1.5 літра
  • рослинна олія 0.5 літра
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 0.5 ч.л.
  • борошно 1 кг
  • яйця 18 шт.
Закип'ятити води влити туди масло, додати дрібку солі і цукор в киплячий розчин всипати борошно і добре розмішати до однорідної маси - заварити, остудити до 70 градусів. Перекласти в міксер і збити одне за одним 18 яєць, отриману масу викласти ложкою або через кондитерський мішок на деко і випікати при температурі 180 градусів 35-40 хв. готові профітролі можна начиняти чим завгодно - кремом, паштетом, салатом, олів'є і т.д.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 228 | Теги: цукор, літра
Всього коментарів: 0
avatar