Рецепт приготування «суп вівсяний з грибами»
Інгредієнти:
  • 8 г сушених грибів
  • 50 г вівсяної крупи «Геркулес»
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 5 г селери
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 5 г маргарину столового
Сушені гриби промити, зварити і нашаткувати. Коріння і цибулю нарізати дрібними кубиками і спасерувати на жирі. Крупу (для більшої прозорості супу) два - три рази промити гарячою водою, покласти в киплячий бульйон і варити при слабкому кипений 20-30 хвилин. За 5-6 хвилин до закінчення варіння додати спеції, шинковані гриби і сіль.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 274 | Теги: промити, Скрытые функции
Всього коментарів: 0
avatar