Рецепт приготування «торт «анюта»»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 3 яйця
  • 150 р. горіхів
  • 75 р. масла
  • 1
  • 5 склянки цукру
  • 1 столова ложка меду
  • 1 чайна ложка соди
  • сіль
  • трохи ваніліну
  • 3 склянки борошна. Для крему: 400 р. банки густий слетаны
  • 75 р масла
  • 1
  • 5 склянки цукру
  • 150 р. горіхів.
Замісити тісто, розділити на 4 коржі (і ще маленький на крихти). Папір змастити маслом, розкотити на ній корж, перенести на деко, разом з папером і випікати, витягувати світлим. Дати охолонути. За цей час приготувати крем. Сметану, масло і цукор варити на повільному вогні, горіхи покласти в останню чергу, коли крем закипить зняти, остудити і змастити пампушки. Зверху можна прикрасити горіхами.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 197 | Теги: масла
Всього коментарів: 0
avatar