Рецепт приготування «полуниця з рожевим снігом»
Інгредієнти:
  • 1 кг. полуниці
  • 9 столових ложок цукрової пудри
  • 2 яєчних білка.
Перебрати і промити 1/2 кг. полуниці. Відцідити, укласти в підходящу тарілку або блюдо і посипати 2 - 3 столовими ложками цукрової пудри. Протерти через сито залишилася полуницю і в отриманий сік додати 2 - 3 столові ложки цукрової пудри. Збити в міцну піну білки з 3 - 4 повними столовими ложками цукрової пудри і поступово ввести її в полуничний сік. Отриманої рожевою піною (снігом) покрити посипану цукром полуницю. Білкову піну можна замінити 1/4 кг сметани, збитою з цукром за смаком.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 234 | Теги: пудри, цукрової
Всього коментарів: 0
avatar