Рецепт приготування «конфітюр з дині, персиків і фейхоа»
Інгредієнти:
  • 250 г дині
  • 250 г персиків
  • 250 г фейхоа
  • 350 г цукру
  • 3
  • 5 ст. ложки розпущеного желатину
  • шматочок шкірки апельсина
  • 2 гвоздики.
Диню розрізати навпіл, очистити від насіння, вийняти м'якоть. Персики обшпарити, зняти шкірку і нарізати тонкими смужками. Фейхоа нарізати скибочками. Фрукти змішати з цукром і желатином, накрити кришкою і поставити на ніч у холодне місце.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 206 | Теги: фейхоа, персиків
Всього коментарів: 0
avatar