Рецепт приготування «пташине молочко»
Інгредієнти:
  • 4 яйця (білок)
  • 1 ст. цукру
  • 2 ст.л. желатину
  • 4 ст.л. кип'яченої холодної води
  • 20 г шоколаду
  • 20 г какао
  • 50 г вершкового масла
Желатин залити водою на 40 хв. до загустіння, тим часом: збити білки з цукром до "гоголя-моголя". Набухнувший желатин на паровій бані "розігріти до рідкого стану, зняти з вогню і ретельно помішуючи "гоголь-моголь", влити туди розплавлений желатин, після відразу ж викласти в неглибоку форму (наприклад: у тарілку для перших страв), поставити в холодильник. Розігріти шоколад, какао, вершкове масло на вогні до рідкого стану, зверху полити застиглий в холодильнику "гоголь-моголь" , і знову поставити в холодильник. Подати, коли застигне.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: поставити, желатин
Всього коментарів: 0
avatar