Рецепт приготування «пудинг з рису з яблуками»
Інгредієнти:
  • 2 склянки рису
  • 2 склянки молока
  • 2 яйця
  • 7 яблук
  • 1/2 склянки цукру
  • 25 г вершкового масла
  • 25 р. соєвого масла
  • натертий білий хліб
  • кориця
  • ванільний цукор
  • сіль.
Рис перебрати, промити, відварити у великій кількості киплячої води протягом приблизно 10 хв, процідити, перекласти в каструлю, залити киплячим молоком, додати гоевое масло і сіль, довести до готовності на пару. Яблука поомыть, очистити, натерти на тертці з великими отворами або нарізати тонкими скибочками. Жовтки розтерти з цукром, білки збити до одержання пишної піни.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 203 | Теги: рису, масла
Всього коментарів: 0
avatar