У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 411-420
Показано матеріалів: 411-420
Інгредієнти: 4 картоплини м'ясо 1 курки 200-250 г середніх очищених креветок 3 середніх маринованих або солоних огірка 2 моркви 10 яєць 3 банки зеленого горошку 1 цибулина сіль перець і майонез - за смаком. Зварити курку, картоплю, креветки (якщо вони не куплені вареними), морква, яйця. Цибулину обшпарити окропом. Все... |
Інгредієнти: Куряче філе свіжий огірок волоські горіхи сіль майонез. Куряче філе відварити і дрібно порізати. Огірок порізати кубиками, краще без шкірки. Горіхи подрібнити. Сіль - за смаком. Все добре перемішати, заправити майонезом. |
Інгредієнти: 400 г курячого філе 1 апельсин 1 зелене яблуко зелений салат (1шт.). Соус - за смаком: оливкова олія (2-4 ст. ложки) по 1 ч. ложці солі і цукру трохи перцю Курку (або філе) відварити, коли охолоне - накришити. Апельсин (очищений), яблуко і салат нарізати. Все перемішати і заправити.... |
Інгредієнти: Курячі грудки - 05 кг волоські горіхи - 2/3 склянки часник - 15 зубчики сіль чорний перець сметана. Курячі грудки відварити в трохи підсоленій воді. Далі зварені грудки треба розщепити на волокна, бажано тонший. Горіхи порізати подрібніше (ні в якому разі не молоти) і додати до курячого м'яса.... |
Інгредієнти: 200 г морської капусти 01 чайної ложки червоного перцю 1 зубок часнику 1 чайна ложка аминодомо (маленькі білі кристалики продаються на базарах корейцями в дрібній розфасовці) 1 чайна ложка соєвого соусу 100 г курячого філе 05 чайної ложки приправи "хмелі - сунелі" або аналогічна пряність 2 столові ложки... |
Інгредієнти: 0.5 кг курячого філе 4 солоних огірка 200 г маринованих або солоних грибів 250 г майонезу. Куряче філе розібрати на волокна, огірочки дрібно нарізати кубиками, гриби дрібно нарізати, все перемішати, заправити майонезом. |
Інгредієнти: 2 свинячі ніжки (можна частину свинячої голови) 1 ніжка індички 1 морква 1 цибулина сіль перець чорний (мелений) часник вода. Свинячі ніжки помити, поскоблить шкіру (можна попередньо замочити на ніч). Покласти в каструлю вищевказані м'ясопродукти, залити водою приблизно на 3 пальці вище рівня м'яса. Довести до кипіння,... |
Інгредієнти: 1 курка 15 л води сіль 4 горошини перцю 1/2 лаврового аркуша 2 шт. гвоздики 1 морква 1 корінь петрушки 1 цибулина 3-4 столових ложки білого вина 15 столової ложки желатину. Курку опустити в холодну воду, довести до кипіння, зняти піну, посолити, заправити прянощами, подрібненими корінням. Готову курку... |
Інгредієнти: 500 г яловичих ніг губ 500 г м'ясної обрізі або яловичої голяшки по 1 шт. моркви петрушки цибулі ріпчастої лавровий лист перець сіль часник за смаком. Яловичі ноги і губи обпалити на некоптящем полум'я, розрізати на частини (порубавши кістки) і замочити на 3-4 години у холодній воді.... |
Інгредієнти: 1 гусяча печінка 1 їдальня ложка масла 50 р шпику 1 1/2 склянки молока 1/2 склянки білого вина. Для желе: 1/2 літра бульйону 1/2 лаврового аркуша 6 горошків перцю лимонний сік з 1/2 лимона 15 г желатину. готовий м'ясний бульйон покласти спеції, дати покипіти на слабкому вогні... |