Рецепт приготування «холодець зі свинини з індичкою»
Інгредієнти:
2 свинячі ніжки (можна частину свинячої голови)
1 ніжка індички
1 морква
1 цибулина
сіль
перець чорний (мелений)
часник
вода.
Свинячі ніжки помити, поскоблить шкіру (можна попередньо замочити на ніч). Покласти в каструлю вищевказані м'ясопродукти, залити водою приблизно на 3 пальці вище рівня м'яса. Довести до кипіння, зняти піну і варити на повільному вогні під трохи прочиненими кришкою 6-8 годин. У середині варіння додати сіль за смаком, моркву, цибулю в лушпинні! Після закінчення варіння м'ясо відокремити від кісток, розкласти по ємностей і залити процідженим бульйоном. Додати перець і тертий часник. Поставити в холодильник до застигання. Лавровий лист і перець горошком не класти!!! Приємного апетиту.