Рецепт приготування «грибний суп з рисом»
Інгредієнти: - 2 цибулини
- 2 моркви
- 5-10 зерен запашного перцю
- 2-3 лаврових листа
- 100 г грибів
- 1/2 кореня петрушки
- 1 ст. ложка рослинного масла
- 1/2 склянки рису
- зелень.
Зварити бульйон з цибулинами, морквою, запашним перцем, лавровим листом, грибами і процідити. Моркву і корінь петрушки нашаткувати, підсмажити врастительном олії і покласти в бульйон. Всипати рис, зварити до готовності, додати дрібно нарізані гриби, закип'ятити. Подавати, поклавши в тарілки зелень.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 176
|