Рецепт приготування «грибний суп з рисом»
Інгредієнти:
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 5-10 зерен запашного перцю
  • 2-3 лаврових листа
  • 100 г грибів
  • 1/2 кореня петрушки
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • 1/2 склянки рису
  • зелень.
Зварити бульйон з цибулинами, морквою, запашним перцем, лавровим листом, грибами і процідити. Моркву і корінь петрушки нашаткувати, підсмажити врастительном олії і покласти в бульйон. Всипати рис, зварити до готовності, додати дрібно нарізані гриби, закип'ятити. Подавати, поклавши в тарілки зелень.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 176
Всього коментарів: 0
avatar