Інгредієнти: 160 г молока 40 г джему (вищого сорту містить не менше 60% цукру) склянку влити холодне пастеризоване молоко, додати фруктовий джем або варення без кісточок, після чого напій розмішати і подати. |
Інгредієнти: 150 г молока 40 г пюре зі свіжої суниці 25 г цукру Перебрану суницю протерти через сито. Отримане пюре покласти в посуд, додати цукор, влити пастеризоване молоко, розмішати і збити віником. Подавати в охолодженому вигляді. ... |
Інгредієнти: 8 ст. ложки журавлинного сиропу 100 г морозива 4 склянки холодного пастеризованого молока. Всі збити за допомогою міксера протягом 1-2 хв. Подавати в охолоджених келихах. |
Інгредієнти: 1 стакан суниці 1/2 склянки свіжих вершків 1 ст. ложка цукру. Вимиту суницю розтерти ложкою в тарілці, підливаючи невеликими порціями додаючи вершки і цукор. Перед подачею на стіл витримати в холодильнику 30 хв. |
Інгредієнти: Молоко 1-2 ст. морозиво 1 шт. вишня 8 шт. полуниця 4 шт. брусничне варення банан 1 шт. Всі продукти перемішати і збити міксером до появи піни, розлити по ємностей, а зверху прикрасити фруктами. |
Інгредієнти: 4 ст. ложки журавлинного сиропу 300 г молочної або молочно-фруктового морозива 1 склянку холодного пастеризованого молока. Все добре збити з допомогою міксера, розлити в келихи, зверху можна прикрасити ягодами, часточками фруктів, горіхами і збитими вершками. ... |
Інгредієнти: 2 склянки журавлинного соку 2 склянки молока 3 ст. ложки цукру 5 кубиків харчового льоду. Холодне молоко влити в журавлинний сік, ретельно перемішати і поставити в холодильник. Перед подачею покласти в склянки кубики льоду. |
Інгредієнти: 4 ст. ложки журавлинного сиропу 100 г вершкового морозива 2 склянки газованої води. Морозиво, сироп і газовану або мінеральну воду збити протягом 1-2 хв з допомогою міксера і відразу ж подати. Можна додати кубики харчового льоду. ... |
Інгредієнти: 2 ст. ложки журавлинного сиропу 4 ст. ложки натурального меду 2 склянки холодного молока. Всі взбмть в міксері до отримання однорідної маси. Подавати охолодженим. |
Інгредієнти: 1 кг. меду 3 л. води 2 чайні ложки хмелю. Мед розмішати з водою і прокип'ятити на слабкому вогні протягом 3 годин. В марлю покласти хміль, невеликий камінчик і, зав'язавши її "вузликом", опустити в каструлю з медом (камінчик необхідний для того, щоб хміль не спливав. Мед з хмелем... |