Рецепт приготування «печиво родзинка»
Інгредієнти:
  • 250г маргарину
  • 250г майонезу
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 2
  • 5-3 склянки борошна
  • 0
  • 5 склянки розпарених родзинок
  • 0
  • 5 ч.л. гашеного соди.
Яйця гарненько збити з цукром, додати майонез і маргарин, посічений ножем з борошном, а також соду. Замісити пластичне тісто, сформувати з нього кульки, загорнувши в серединку по кілька родзинок. Випікаємо при температурі 200 градусів до готовності.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 257 | Теги: Яйця, родзинок
Всього коментарів: 0
avatar