Рецепт приготування «берлінський шніцель»
Інгредієнти:
  • 500 р. коров'ячого вимені
  • 1 цибулина
  • 4 горошини чорного перцю
  • 1 шт. Гвоздики
  • лавровий лист
  • борошно
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі
  • жир для смаження
  • сіль.
Вим'я добре промити, залити холодною водою, відварити і воду злити. Вим'я знову залити 2 літрами кип'яченої води, додати цибулю, спеції і 1 столову ложку солі, поставити на слабкий вогонь і варити 4 години до м'якості. Потім вим'я розібрати на шматочки, обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях і обсмажити.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 197 | Теги: залити, вим'я
Всього коментарів: 0
avatar