Рецепт приготування «кайзерівський омлет»
Інгредієнти:
  • 2 яйця; 1 столова ложка цукру; 1 склянка борошна; 125 мл молока; 1 столова ложка вершкового масла; 1 чайна ложка дрібного ізюму; 0.5 чайної ложки кориці; трохи цукрової пудри.
Молоко, яйця, цукор і борошно обережно і ретельно перемішати. На сковороді розтопити масло і обережно вилити на неї підготовлену масу. Коли низ омлету підсмажиться, додати родзинки і корицю. Після цього обережно перевернути омлет на іншу сторону. З допомогою двох вилок порвати омлет на шматочки. Підсмажити так, щоб утворилася хрустка скоринка. Посипати цукровою пудрою і зараз же подавати.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 161
Всього коментарів: 0
avatar